Pagina de start a forumului Botosaniul

Botosaniul
www.cSplayer.ro
Raspunde la subiect
Adobe PHOTOSHOP pentru FOTOGRAFI
moggiecat
Junior
Junior
moggiecat
Data inscrierii: 13/Apr/2006
Raspunde cu citat (quote)
Deschid un topic pentru cei care considera ca fotografia este o arta!

Iar una din uneltele sale este acest program.
Destul de complex, dar care iti ofera rezultate frumoase.
Ideea acestui topic este de a veni in sprijinul celor care navigheaza ore intregi pe internet fara a gasi ceva edificator referitor la modalitatile de retusare a fotografiilor.
In mod evident, Internetul este o resursa inepuizabila.
Dar uneori, in cautarile noastre, se poate dovedi limitat.

VA invit deci sa "ne dam cu parerea" pentru ca asta stim sa facem cel mai bine. :innocent:

[/b]
Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat
ToddE
Admin
Admin
ToddE
Data inscrierii: 17/Apr/2006
Da .. e bun Adobe Photoshop .. dar nu e rarisim pentru poze .. are si alte capabilitati. Un program pentru fotografi ar fi Adobe Photoshop Elements. Stiu ca e tot de la Adobe ... si se mai cheama si Photoshop :-P .. dar e mai bun programul acesta pentru fotografi .. Poate mai sunt si altele .. vedem ...
Adobe PHOTOSHOP pentru FOTOGRAFI Adobe PHOTOSHOP pentru FOTOGRAFI
PEACE !! :beer2:

tot PHOTOSHOP
moggiecat
Junior
Junior
moggiecat
Data inscrierii: 13/Apr/2006
Nu te contrazic!
Pentru ca nu am programul de care spui!
Problema e ca dupa ce am cautat tutoriale pentru Adobe Photoshop, sa ma intorc si sa caut pentru Adobe Photoshop Elements nu mai e o cauza pentru care sa lupt Smile desi banuiesc ca sunt multe similaritati!

PO\romit ca il incerc, sperand sa regasesc aceleasi unelte f bune pe care le are Photoshop-ul.

Bafta!

Sper sa mai scrie si alti pasionati de fotografie!
Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat
ToddE
Admin
Admin
ToddE
Hmm .. din cate stiu eu .. Elements .. fiind facut tot de Adobe .. ar necesită sa aiba aceleasi unelte .. chiar si altele in plus .. pentru că cum am zis .. e special pentru fotografi .. Ar trebui sa il incerci .. poti lua kitul de pe www.chip.ro .. si cat despre tutoriale Photoshop .. sunt postate cateva site-uri la categoria Grafik 2D

c|neva
Junior 2
Junior 2
c|neva
Data inscrierii: 04/Iun/2006
...foarte bun photoshop...eu mi-s la inceput de drum cu el....si acuma invat tutorialu ala....oricum imi place extrem de mult....si sper ca dupa BAC sa dau o atentie ai mare acestui program....

Admin
Admin
ToddE
Nu ar trebui sa postez aici .. dar e extraordinar de bun .. la toate .. am facut website-uri .. afise .. siguri in el .. e .. "tare frate" =))

Adobe PHOTOSHOP pentru FOTOGRAFI
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

Raspunde la subiect